Rastipartiolaisen liittymis-/yhteystietolomake

Tämä liittymislomake on kahdelle huoltajalle. Pääset tästä yhden huoltajan lomakkeeseen.

Liittymis-/yhteystietolomakkeella keräämme uusien jäsenten tiedot, tiedot lähetetään suoraan jäsenrekisterivastaavalle. Jäsenrekisterivastaava lisää tiedot Kuksaan muutaman viikon sisällä.

Kun tiedot on lisätty Kuksaan, huoltajalle tulee sähköposti ja ohjeet omien tunnusten aktivointiin. Tämän jälkeen omia tietoja pääsee päivittämään itse Asiointipalvelussa (asiointi.partio.fi).

Pidäthän huolta siitä, että tiedot pysyvät ajantasalla!
Ilmoittaa tulee myös esim. osoitteen muutoksesta, jotta kaikille listoille saadaan oikea osoite.
Tärkeää on ilmoittaa myös harrastuksen/jäsenyyden lopettamisesta, jotta laskut eivät enää tule ovellesi.

Mitä ovat Kuksa ja Asiointipalvelu?

Kuksa on Suomen Partiolaisten jäsenrekisteripalvelu. Kuksassa on kaikkien partiolaisten jäsentiedot; yhteystiedot, jäsennumero, tapahtumaosallistumiset, merkit, ryhmät, pestit, ansiomerkit, ym.

Kuksaa käytetään mm. tapahtumiin ilmoittautuessa, eniten piirin (PäPa:n) tapahtumissa, leireissä ja koulutuksissa.
Rastipartio käyttää Kuksaa jatkuvasti enemmän, osa leirien ilmoittautumisesta tehdään jo Kuksan kautta. Tulevaisuudessa kaikki lippukunnan ilmoittautumiset tehdään Kuksan kautta.

Vuonna 2020 julkaistiin asiointipalvelu

Vuonna 2020 julkaistiin asiointipalvelu, joka on erityisesti lasten vanhemmille ja jäsenille suunniteltu ympäristö, jonka kautta on helppo päivittää esimerkiksi omia tietoja. Tapahtumiin ilmoittautuminen tapahtuu edelleen Kuksan kautta, joihin annetaan erikseen linkit.

Jäsenrekisteripalvelussa on omat tunnukset lapselle ja huoltajalle. Lapsella (alle 18v.) on oikeudet muokata yhteystietojaan ja tulostaa oma jäsenkortti. Huoltajalla on oikeudet ilmoittaa lapsensa tapahtumiin tai retkiin jäseneksi, sekä muokata lapsen yhteystietoja. Kun lapsi täyttää 18 vuotta, voi hän itse ilmoittautua retkille ym. tapahtumiin.

Jäsenmaksu tulee suoraan SP:ltä (Suomen Partiolaisilta), samalla maksulla maksat Suomen Partiolaisten jäsenmaksun lisäksi lippukunnan jäsenmaksun. Kerran vuodessa maksettavalla jäsenmaksulla lapsi saa vakuutuksen, lippukuntalehden, etuja ja alennuksia partiokaupoista, mahdollisuuden osallistua oman ryhmänsä viikkokokouksiin sekä SP:n, PäPa:n ja oman lippukuntansa tapahtumiin. Lisää jäsenmaksusta ja sen eduista voit lukea täältä.

Mihin henkilötietojani käytetään?

Käytämme antamiasi henkilötietoja vain Kuksa-tunnusten aktivointiin ja jäsenrekisteriin lisäämiseksi. Tietosi eivät näy julkisesti kenellekkään. Tietosi näkee vain jäsenrekisterivastaava ja lapsen ryhmänjohtaja.

Tämän lisäksi kaikille jäsenille tulee 4 kertaa vuodessa ilmainen lippukunnan oma lippukuntalehti: Roiske. Lisäämällä alle tietosi sinut lisätään postituslistalle (postituslistalla on vain nimi ja osoite).

Kysymyksiä henkilötiedoista ja niiden käytöstä voit laittaa lippukunnan sähköpostiin: info@rastipartio.fi

 

  Ilmoittautujan tiedot

  Ei ole.On.

  ________________________________

  1. Huoltajan tiedot

  Kyllä.Ei.

  olen halukas ottamaan vastuutehtävän vanhempainyhdistyksen hallituksessa. (Vie aikaa vuodessa n. 20h)olen halukas liittymään vanhempainyhdistyksen hallitukseen (vie aikaa n. 10h vuodessa)olen halukas auttamaan jossain varainhankintatapahtumassa (vie aikaa n. 4h)

  ________________________________

  2. Huoltajan tiedot

  Kyllä.Ei.

  ________________________________

  Kuvauslupa

  Kuvaamme tapahtumissamme kuva- ja videomateriaalia partion viestintä- ja markkinointikäyttöön. Partio-toimintaa kuvataan mahdollisimman monimuotoisesti, aidosti ja toiminnanläheisesti.

  Pyydämme, että annat suostumuksen sinusta otettujen kuvien ja videoaineiston käyttöön partion viestinnässä ja markkinoinnissa. Kuvia ja videoita käyttävät Suomen Partiolaiset, Finlands Svenska Scouter, partiopiirit ja niiden aluejärjestöt sekä partiolippukunnat Suomen Partiolaisten palveluohjeiden ja -ehtojen mukaisesti. Kuvat voidaan tallentaa partion kuva-arkistoihin.

  Jos olet alle 14 vuotta tai sitä nuorempi, suostumuksen antaa huoltajasi.

  ”Annan suostumuksen itseäni ja/tai huollettavaani koskevan kuvamateriaalin käyttöön partion viestinnässä esimerkiksi partiolehdissä, partion sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla sekä markkinoinnissa, varainhankinnassa ja mediakäytössä.”

  Suostumus on vapaaehtoinen ja voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Kuva- tai videoaineistoa ei poisteta käytöstä takautuvasti. Kuva- ja videoaineistojen käyttöä koskevat palvelupyynnöt tulee tehdä kirjallisesti viestinta@partio.fi.

  Henkilötietojen käsittelyn periaatteet partiossa kuvataan dokumentteineen ja ohjeineen osoitteessa https://www.partio.fi/tietosuoja.

  Rastipartio käyttää henkilötietoja vain jäsenyys-tietojen lisäämisen Suomen Partiolaisten jäsenrekisteripalveluun, Kuksaan.
  Tämän jälkeen kaikki antamasi henkilötiedot poistetaan.