ROK

Tänä keväänä Rastipartion tarpojat ovat suorittaneet ryhmänohjaaja-kurssia yhteisissä ROK kokouksissa. Kokouksien teemoina on ollut mm. partio-ohjelma, erilaiset johtajat ja toimintasuunnitelma. ROK-iltojen lisäksi tarpojat osallistuivat viikonlopun kestävään koulutukseen 1.-3.4. Kuusituvalla.

Viikonloppu starttasi leikin vetämisellä. Ensin pohdittiin mitä asioita kannattaa huomioida leikin vetämisessä ja loppuilta kuluikin erilaisten leikkien parissa. Lauantaina kerrattiin ensin partiotaitoja. Nuotio syttyikin mukavasti ja sillä saatiin myös paistettua luonaan hampurilaispihvit.

Lauantaina käytiin läpi myös haastavia lapsia ja kuinka heidän kanssaan tulee toimia. Illalla tutustuttiin lisää toisiimme ryhmäytymisen merkeissä. Ohjelmaan kuului mm. ongelman ratkaisua ja lipunryöstöä.

Sunnuntaina siivottiin ja pakattiin. Autokyytejä odotellessa leikittiin vielä pari leikkiä. Loppu keväästä on vielä luvassa muutama ROK kerta mutta toivottavasti kevätjuhlaan mennessä meillä on iso kasa uusia johtajia.