Ryhmät

Syksyllä 2017 Rastipartiossa toimii neljä sudenpentulaumaa (1-3 lk.) ja neljä seikkailijaryhmää (3-5 lk.), yksi tarpojavartio (6.-8 lk.) ja kaksi samoajaryhmää. Lisäksi vaeltajilla on säännöllisen epäsäännöllisesti omaa ohjelmaa.

Merirastilantie 30-32

Ma Ti Ke To
17:30-19 Rakettilauma

sudenpennut

(Elin, Amna, Emma, Anni)

Saturnukset

seikkailijat

(Luca, Otso)

Uusi lauma

sudenpennut

(Amir, Elmi, Laura, Janina, Henna)

19-20:30 Ulisevat Muulit

samoajat

samoajat

Kaksisarviset

seikkailijat

(Krista, Elsa, Maria, Anna)

Pyrstötähdet

seikkailijat

(Amir, Elmi, Laura, Janina, Henna)

Tarpojat

 

TORSTAI, Gustav Pauliginkatu 6A

17-18:30 Uusi lauma

sudenpennut

(Marianna, Katrin + Riina/Rosa)

18-19:30 Tahmatassut

sudenpennut

(Olli, Sofia)

19-20:30 Pikkupossut

seikkailijat

(Marianna, Ville, Rosa)

 

 

Samoajat

Ulisevat Muulit ja Lohikäärmeen kokoontuvat n. kerran viikossa suorittamaan samoajaohjelmaa ja nauttimaan toistensa seurasta!

15-22 -vuotiaille on tarjolla samoaja- ja vaeltajatoimintaa. Sekä samoajat, että vaeltajat ovat myös osa Rastipartion johtajistoa.

Yli 22-vuotiaat ovat myös tervetulleita partioon. Viikkotoiminnan johtamisen lisäksi ”aikuiset” saavat olla mukana toteuttamassa leirejä, matkoja, projekteja ja muuta jännää lippukunnan jäsenille, eikä partiosta nauttiminen todellakaan ole iästä kiinni! Jokaiselle rastipartiolaiselle löytyy varmasti omat huippujuttunsa.

Kokoukset pidetään osoitteessa Meri-Rastilan tie 30-32, eli Meri-Rastilan tie 30:n ja 32:n välissä olevan parkkipaikan perällä olevassa kerhohuoneistossa. (Aurinkolahdessa kokoontuu kolme ryhmää torstaisin osoitteessa Gustav Pauligin katu 6A)

Melkein kaikkiin ryhmiin otetaan uusia partiolaisia ympäri vuoden. Uusia ryhmiä perustetaan tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan syksyisin tai tammikuussa.

Jos kiinnostuit toiminnasta niin ota rohkeasti yhteyttä Marcukseen sähköpostilla tai nettisivujen lomakkeella!