Ryhmät

Keväällä 2018 Rastipartiossa toimii kolme sudenpentulaumaa (1 – 3 lk.) ja kaksi seikkailijaryhmää (3 – 5 lk.) sekä yksi tarpojaryhmä (12 – 15v.) ja yksi samoajaryhmä (15 – 17v.). Lisäksi vaeltajilla on säännöllisen epäsäännöllisesti omaa ohjelmaa Samoajaluotsin avustamana.

 

Meri-Rastilan kolo

Maanantai Tiistai Keskiviikko
17:30 – 19:00

Rakettilauma

Sudenpennut (7 – 9v.)

(Elin, Amna, Emma, Anni)

Saturnukset

Seikkailijat (10 – 12v.)

(Luca, Otso)

 
19:00 – 20:30

Ulisevat Muulit

Samoajat (15 – 17v.)

 

 

Heses Eka

Heses Vika

Tarpojat (12 – 15v.)

(Krista, Elsa, Maria, Anna

Lauran lapsoset

Seikkailijat (10 – 12v.)

(Amir, Elmi, Laura, Henna, Janina)

 

 

Aurinkolahden kolo

Torstai
18:00 – 19:30

Kolmannen asteen palovammat

Sudenpennut (7 – 9v.)

(Marianna, Ville)

 

 

Samoajat

Ulisevat Muulit kokoontuvat n. kerran viikossa suorittamaan samoajaohjelmaa ja nauttimaan toistensa seurasta!

15 – 22 -vuotiaille on tarjolla samoaja- ja vaeltajatoimintaa. Sekä samoajat, että vaeltajat ovat myös osa Rastipartion johtajistoa.

Yli 22-vuotiaat ovat myös tervetulleita partioon. Viikkotoiminnan johtamisen lisäksi aikuiset saavat olla mukana toteuttamassa leirejä, matkoja, projekteja ja muuta jännää lippukunnan jäsenille, eikä partiosta nauttiminen todellakaan ole iästä kiinni! Jokaiselle rastipartiolaiselle löytyy varmasti omat huippujuttunsa.

Kokoukset pidetään osoitteessa Meri-Rastilan tie 30 – 32, eli Meri-Rastilan tie 30:n ja 32:n välissä olevan parkkipaikan perällä olevassa kerhohuoneistossa. Aurinkolahdessa kokoontuu myös Kolmannen asteen palovammat torstaisin osoitteessa Gustav Pauligin katu 6A.

Melkein kaikkiin ryhmiin otetaan uusia partiolaisia ympäri vuoden. Uusia ryhmiä perustetaan tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan syksyisin tai alkuvuodesta.

Jos kiinnostuit toiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä Liisaan sähköpostilla (jortikka.liisa@gmail.com) tai nettisivujen lomakkeella!