Jäsenmaksut ja jäsenedut

JÄSENMAKSUT JA JÄSENEDUT

Suomen Partiolaisten jäsenmaksun yhteydessä kerätään myös NMKY:n Rastipartion jäsenmaksu. Saman perheen sisarukset saavat alennusta jäsenmaksusta. Jäsenmaksu maksetaan syyskaudella koko toimintakaudelta. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan kaikkeen partiotoimintaan.

Jäsenmaksun maksaneille lähetetään vuoden lopussa Kuksassa jäsenkortti, jonka voi tulostaa ja kiinnittää huiviin. Kortti kannattaa ottaa mukaan aina Partioaitassa asioidessa, sillä alennukset myönnetään vain korttia esittämällä.

Partiolaisen jäsenedut:

  • Oikeus osallistua partiopiirin ja keskusjärjestön tapahtumiin.
  • Jäsenlehdet: Partio-lehti ja Heppu
  • Tapaturma-, matkatavara- ja vastuuvakuutukset Ifi:ssä. Vakuutus korvaa partiotapahtumissa ja matkalla niihin tai niistä pois sattuneet tapaturmat ja vahingot. Vahinkotapauksissa omavastuu on 84 euroa. Tapaturma- ja matkavakuutuksen osalta partiovakuutus on toissijainen vakuutetun omiin vakuutuksiin nähden. Partiovakuutus tulee voimaan, kun jäsentiedot rekisteröidään Kuksaan (partiolaisten jäsenrekisteri).
  • Suomen Retkeilymajajärjestö – SRM ry:n jäsenedut.
  • 10 %:n alennus partiokauppojen tuotteista (ei partiovarusteista).

Jäsenmaksu on n. 77€/vuosi.

Lisäksi retkistä ja leireistä maksetaan retkimaksu, jolla katetaan ruokalut, kuljetukset sekä majoitus. Yleensä retkimaksu on n. 10 – 15 €/ viikonloppu ja 40 – 60 € pidempi leiri, esim. vuosittainen Pääsiäisleiri.

Muutokset jäsentiedoissa

Ilmoita osoitteenmuutokset ja muut jäsentietojen muutokset omalle johtajallesi, hän toimittaa tiedot eteenpäin.