Kohtaaminen 2016

Tämän vuoden partioviikko päättyi sunnuntaina 24.4. Kohtaamiseen. Mukana Rastipartiosta oli osallistujia kaikista ikäkausista ja muutama vanhempikin.

Aamu alkoi jumalanpalveluksella vanhassa kirkossa. Kirkon jälkeen sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat suuntasivat kohti kansalaistoria, jossa oli erilaisia toimintapisteitä. Naamat saatiin kasvoväreillä kohtaamiskuntoon ja pomppulinnassa ylimääräiset energiat poistettua. Saimme tuunata myös omat ilmapallot ja osa kokeili jopa ilmapallona olemista. Samaan aikaan samoajat ja vaeltajat pääsivät Alppikadulla istuttamaan puita sekä suorittamaan Partiolainen välittää -merkin.

Lopuksi kokoonnuttiin kaikki yhdessä Senaatintorille, jossa oli ohjelmassa mahtavaa musiikkia ja mukavaa ohjelmaan. Saimme maistiasia ensi kesän Finjamboreesta, Roihusta ja pääsimme tanssimaan bändin tahdissa.

Illalla johtajisto pääsi vielä osallistumaan johtajabileisiin Nosturilla.