Rastipartion itsenäisyysjuhla 2018

Tervetuloa mukaan Rastipartion itsenäisyysjuhlaan!

Rastipartion itsenäisyysjuhla on Rastipartion jokavuotinen tilaisuus jossa uudet partiolaiset antavat ikäkautensa mukaisen partiolupauksen. Juhlassa jaetaan myös harrastus- ja suoritusmerkit ja esitellään ryhmien toimintaa. Juhlan päätteeksi vanhempainyhdistys järjestää kahvituksen ja arpajaiset sekä perinteisen piparkakkutelttojen huutokaupan. Vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita itsenäisyyspäivän juhlaan.

Toivomme partioperheiltä lahjoituksia arpajaispalkinnoiksi. Palkinnot voi toimittaa kololle maanantaihin 3.12. mennessä (mukaan merkintä että kyseessä on arpajaispalkintoja).

Itsenäisyysjuhlalla päätetään myös partion syys-kausi ja siirrytään joululomalle, viimeinen syksyn retki on koko lippukunnan yhteinen itsenäisyyspäiväretki, joka järjestetään juhlaa seuraavana viikonloppuna 7.-9.12.2018. Lue lisää tietoa itsenäisyyspäiväretkestä tästä!

Tänä vuonna itsenäisyysjuhla järjestetään 6.12.2018 klo 17:30 - 20:00,
Kallahden nuorisotalon tiloissa (Pohjavedenkatu 5, 00980 Helsinki).

Mukana juhlassa partiolaisella on hyvä olla partiohuivi sekä partioasu, johon kuuluu tummansininen partiopaita sekä tummat/ruskeat housut. Lisää partioasusta voit lukea täältä.

Nähdään juhlassa!