Partiopuuhaa, osa 1: Suunnistusta ja arvoitusten ratkomista

Partiopuuhaa, osa 1.

Valitettavasti korona pysäytti viikottaiset kokoukset sekä retket ja leirit 15.4. asti, mutta partion ei onneksi tarvitse kokonaan loppua. Olemme Rastipartion johtajiston kesken kehitelleet teille mukavaa partiopuuhaa näille tuleville viikoille. Tehtäviä voi suorittaa yksin tai vaikka koko perheen voimin. 

Muistutuksena vielä, että vaikka pääsiäisleiri peruuntui, niin kesäleiri Galaksi tulee ja sinne voi edelleen ilmoittautua täältä https://galaksi.rastipartio.fi/

Mukavaa kevättä kaikille!

 

Suunnistus

Kartalle on merkitty 12 rastia ja oheisesta linkistä löydät kyselylomakkeen. Lomakkeessa on jokaista rastia koskeva kysymys, johon löydät vastauksen kartalle merkitystä paikasta. Rasteja ei tarvitse käydä numerojärjestyksessä.

Jos vastaat kaikkiin kysymyksiin oikein, voit voittaa palkinnon!

 

Linkki karttaan https://drive.google.com/file/d/1V8C506icIK5vydVh_5OVLy3DU4vFiIzE/view?usp=sharing

Linkki kyselylomakkeeseen https://forms.gle/tP76ELTYHiDaD1G49

 

Salapoliisi

Olemme koonneet erilaisia nokkeluutta ja kekseliäisyyttä vaativia tehtäviä etenkin vähän vanhemmille partiolaisille. Aina kun ratkaiset tehtävän, laita oikea vastaus numeroon 040 569 7521 ja saat uuden tehtävän. Tehtävien myötä saat selville mitä on tapahtunut ja kuka onkaan syyllinen.

Onnea arvoitusten ratkontaan.

 

Kreivittär Kruunu asuu Aurinkolahdessa kattoHuoneistossa kahden kissansa Victorian ja Meghanin kanssa. Aamuisin hän käy aamu-uinnilla rannalla ja aamiaiseksi hän syö hedelmiä maustamattoman jogurtin kera. Päivisin hän maalaa ateljeessaan ja iltaisin hän käy usein syömässä ystäviensä kanssa kaupungilla. Eräänä iltanA kotiin saapuessaan hän huomasi kotiovensa olevan raollaan ja että joku oli ollut asunnossa. Asuntoa tutkiessaaN hän huomasi, että hänen kallisarvoinen rubiinikaulakorunsa on varaStettu. Pöydältä löytyi viesti: Älä ilmoita poliisille tai et enää näe Kissojasi. Kauhistunut Kreivitär otti yhteyttä salapoliisitoimisto Rapaan jA sinun tehtäväsi on yrittää selvittää rikos. 

Mikä oli ainut johtolanka mitä varkaalta jäi?