Kauden 2020 loppu ja 2021 aloitus

Hei rapalaiset ja huoltajat!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä raportoi 27.11. pitämässään tiedotustilaisuudessa pääkaupunkiseudun epidemiatilanteesta, joka on huonontunut nopeasti. Jotta tilanne ei ainakaan partiotoiminnan takia muuttuisi enää huonommaksi, kasvokkain tapahtuva partiotoiminta jää tauolle 30.11. alkaen. Tämä koskee niin viikkotoimintaa, juhlia, tapahtumia ja retkiä.

Mitä joulukuun kokouksiin tulee. Ryhmänjohtajat infoavat teitä itse, jos kokoukset jatkuvat etänä tai päättyvätkö ne tältä vuodelta.

Koska tämä tuli yllättäen, tarvitsisimme teidän apua vielä. Myymättömät joulukalenterit ja myytyjen kalenterien rahat pitäisi palauttaa joulukalenteripäällikölle.

Annamme teille 2 vaihtoehtoa:

  1. Myytyjen kalenterien rahat voi tilittää suoraan lippukunnan tilille FI02 8000 1870 2855 67. Laittakaa viesti kohtaan monesta kalenterista rahat olivat ja lapsen nimi. (esim. 2kpl kalenteri,Tommi K.) Laittakaa MYÖS johtajalle keneltä kalenterit olette saaneet viestiä, että tilititte rahat lippukunnalle ja paljon.

  2. Voit tuoda myymättä jääneen kalenterin ja/tai rahat Elmille kolon edustalle 3.12 klo.16.30-17.30.

Jos kalentereiden tai rahojen palautukseen tulee kysymyksiä voitte olla yhteydessä Elmiin 045 128 0854.

 

Partio jatkuu taas ensi vuoden puolella viikolla 3.

Seuraamme tilannetta ja infoamme teille heti kun tiedämme enemmän jatkuuko toiminta etänä ensi vuoden puolellakin.

Vaikka tämä onkin harmillista, tämä on paras päätös tähän väliin kaikille. Näin pystymme omalta osaltamme ehkäisemään ettei tilanne enää pahenisi.

Rastipartio toivottaa teille kaikille mukavaa ja leppoisaa loppuvuotta ja nähkäämme kasvokkain taas kun siihen on mahdollisuus.