Toimintakalenteri – kevät/2019

Toimintakalenterista löydät mm. tulevien retkien ja tapahtumien päivämäärät.
Kalenteri päivittyy säännöllisesti. Nykyinen versio: kevät/2019
Katso myös piirin toimintakalenteri ja tulevat kurssit täältä!

Tammikuu

Partiotoiminta jatkuu viikolla 3.

Helmikuu

1.-2. Samoajat Gone Wild, tutummin SGW tuo valon pilkahduksen helmikuiseen perjantai-iltaan. Tapahtuma vie samoajat hetkeksi keskelle glamouria, valmiiseen pöytään. Live-musa ja huippu DJ New Dimension pitävät huolta illan fiiliksen nostattamisesta. Ääniwallin miljoo Vallilan teollisuusalueella vie bileet seuraavalle levelille loistavan tekniikkakalustonsa ansiosta. Ja SGW ei olisi mitään ilman glitteriä ja illan teemaan, Black and White, sopivaa somistusta.

13. Vaeltajaohjelmailta: Jo perinteeksi muodostuneessa Vaeltajaohjelmaillassa tutustutaan vaeltajaohjelmaan yhdessä PäPan vaeltajatoimikunnan sekä PäPan ja Uudenmaan piirien asiantuntevien kouluttajien kanssa. Illassa keskustellaan vaeltajuudesta ja luotsaamisesta sekä pelataan vaeltajaohjelmalautapeliä, jossa aktiviteetit tulevat hyvin tutuiksi!

15.-17. Vaeltajatapahtuma (EPT): Oletko aina halunnut tehdä oman puukon? Toiveisiisi on vastattu! EPT järjestää viikonlopun mittaisen vaeltajatapahtuman, jossa pääset tekemään itsellesi alusta loppuun oman puukon! Kurssin osallistujamäärä on rajattu, joten laita päivämäärä kalenteriisi ja jää odottamaan lisätietoja tapahtumasta.

Maaliskuu

2.-3. Talvi-SM-kilpailu Eksymä: Tarpojista ylöspäin. Lue kilpailukutsu ja lisätietoja Eksymän nettisivuilta.

Huhtikuu

12.-14. Vimma-viikonloppu (EPT)Samoajaikäisille ja sitä hieman nuoremmille partiolaisille (noin 14-18-vuotiaille). Luvassa on viihdyttävää ja monipuolista ohjelmaa. Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki tulevat lähempänä tapahtumaa.

12.-14. Huhtivaellus: K-18. Tervetuloa PäPan ja opiskelijapartiolaisten yhteisvaellukselle! Nyt sinulla on huikea mahdollisuus päästä ihailemaan Suomen luonnon kauneutta ja verkostoitumaan partiolaisten ja retkeilystä kiinnostuneiden opiskelijoiden kanssa. Viikonlopun aikana näemme loputtomasti järviä, mäkiä, näköalatorneja, riippusiltoja ja metsämaisemaa.

13. Tarpojien Taitopäivä: Perinteinen Tarpojien Taitopäivä tulee taas! Vuonna 2019 vietetään aamupäivä Kaupunki-tarpon parissa ja iltapäivä Minäminä-tarpon parissa. Ei kuitenkaan haittaa vaikka suorittaisitte juuri jotain muuta tarppoa lippukunnassanne! Tule oman vartiosi kanssa, kaverin kanssa tai yksin ja tutustu uusiin tarpojiin.

18.-22. RASTIPARTION PÄÄSIÄISLEIRI: Lisää tietoa tulossa myöhemmin. Leiri järjestetään Pellin leirikeskuksella, Karjalohjalla.

27. Törmä 2019: Seikkailijoista tarpojiin. Etelä-Helsingin lippukunnat kutsuvat teidät kisaamaan päiväsarjojen piirinmestaruuksista 27.4.2019.

Toukokuu

4. Piirin kevätkisat (SiPuRuHa): Kaakkois-Helsingin lippukunnat kutsuvat kaikki kisaamaan piirinmestaruuksista. Kilpailuissa käydään punaisen, sinisen, harmaan ja ruskean sarjan mestaruudet päiväkisana.

11. Vihree (EPT): Espoon Vihree on Espoon Partiotuen vuosittain järjestämä, pyörillä käytävä kilpailu. Kilpailu kestää yhden päivän ja kisan aikana suunnistetaan kartan avulla. Päivän aikana vartiot suorittavat useita hauskoja rasteja!

11. SuperSupe: Sudenpennuille. Tänä vuonna SuperSupe tutustuu median maailmaan, ja kutsuu kaikki sudenpennut ympäri PäPan mukaan pohtimaan mediaa ja sen ilmiöitä.

18. Kevät-SM-kilpailu Jätti 2019: Seikkailijoista ylöspäin.

22.-26.7. RASTIPARTION KESÄLEIRI

Lisää tietoa myöhemmin.

 

Menneen syksyn toimintakalenteria voit vilkaista täältä.